Wisłą po stabilną pracę

praca

Dołącz do zespołu Fundacji Wolna Wisła! Projekt skierowany do niepracujących osób dorosłych w niekorzystnej sytuacji społecznej: przygotowanie do pracy w tradycyjnej żegludze wiślanej, szkutnictwie oraz obsłudze ruchu turystycznego. Poznaj specyfikę naszej pracy - wiele naszych aktywności odbywa się na świeżym powietrzu, w kontakcie z rzeką i przyrodą. Może sprawdzisz się w obsłudze łodzi? Masz szansę zdobyć zawód marynarza śródlądowego. Dobrze się czujesz w kontakcie z ludźmi? Czekają na Ciebie zajęcia z zakresu obsługi ruchu turystycznego z elementami przewodnictwa, animacji kulturalnej i przyrodniczej. A może preferujesz pracę w warsztacie? To świetnie, bo sami budujemy nasze drewniane łodzie i poszukujemy osób, które "wciągnie" tradycyjne szkutnictwo. Oferujemy uczciwe warunki współpracy, wsparcie i przyjazną atmosferę, stypendium dla uczestników szkoleń oraz możliwość zatrudnienia po zakończeniu projektu. Kryteria uprawniające do uczestnictwa określone są w regulaminie rekrutacji. Wypełnij internetowy formularz zgłoszeniowy, na koniec kliknij "Wyślij" a my w ciągu kilku dni skontaktujemy się z Tobą telefonicznie.

Informacje i przyjmowanie zgłoszeń:

sekretariat tel. 606 419 47

e-mail: fundacja@wolnawisla.pl

formularz zgłoszeniowy - kliknij

regulamin rekrutacji - kliknij

sprawdź kto może wziąć udział w projekcie